به گزارش سما دکتر قالیباف گفت: استاد شهیدی انصافا یک شخصیت برجسته در زبان و ادبیات فارسی و عرب و یک مولف ژرف نگر، دینشناس، فقیه و دانش پژوه بود.
دکتر محمدباقر قالیباف با بیان مطالب فوق و با ابراز خوشحالی از حضور در منزل استاد دکتر سید جعفر شهیدی، افزود: انصافا استاد شهیدی علم و ادب، دین و دانش، فرزانگی و فاخر اندیشی و حوزه و دانشگاه را در خود خلاصه کرده بود درحالی که هر یک از این ها به تنهایی صرف یک عمر را برای هر فرد طلب می کند.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر تولید علم و اندیشه و نهضتش نرم افزاری، خاطر نشان کرد: همه ما مکلفیم و تلاش می کنیم که در جامعه امروز هم افرادی چون استاد شهیدی تربیت شوند و خدای نکرده جامعه ما در تربیت چنین شخصیت ها و انسان هایی ناباروری پیدا نکند.
به گفته قالیباف امروز اگر توسعه در کشور مهم است توسعه انسانی مهمترین وجه آن است و باید بر حاملان اندیشه و تفکر توجه کنبم تا آن ها دانش آموزان، دانشجویان و دانش پژوهانی را تقویت و تربیت کنند.
شهردار تهران در ادامه گفت: ما نیز باید حداقل در محیط شهری و فضای شهر تهران شخصیت هایی همچون سید جعفر شهیدی و دیگر شخصیت ها مثل شهید مطهری، شهید مفتح، شهید بهشتی، علامه جعفری، مرحوم آشتیانی و خیلیهای دیگر را که در بین ما نیستند برجسته کنیم و به جامعه امروز خوب معرفی کرده و بشناسانیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامی داشت یاد و خاطره فرزند شهید استاد شهیدی، گفت : شهید احسان شهیدی را ندیدم اما در یادداشتی که یکی از همرزمان شهید به من داد متوجه شدم که با وی در عملیات زین العابدین حضور داشتم. او با اینکه دوستانش مانع از حضورش در جنگ می شدند اما با عشق جنگید و نه تنها جان خود را در راه اسلام و انقلاب داد بلکه پیکر او جاوید الاثر باقی مانده است از این رو همه ما باید تلاش کنیم تا راه شهدا و امام شهدا را ادامه دهیم.
قالیباف در پایان از خانواده و تمامی همسایگان استاد شهیدی قدردانی و هدایایی به خانواده استاد تقدیم کرد.
شایان ذکر است در ابتدای این مراسم نیز از تندیس استاد شهیدی پرده برداری شد و شهردار تهران در پایان از قسمت های مختلف این اتاق موزه بازدید کرد.